maanantai 15. lokakuuta 2012

Astiahylly

Siiri on saanut uuden astiahyllyn. Ohjeen otin Nukkekoti Väinölän tapaan -kirjasta, mutta tein laatikot korkeampina. Käytin niihin ja hyllyihin Bilteman sytyketikkuja ja pystyin katkomaan sopivat pätkät listaleikkureilla. Käytössäni ei ole pöytäsahaa, joten tästä syystä tämä pieni muutos. Laatikot ovat korkeampia kuin alkuperäisessä mallissa ja niillä on vaikutusta tietenkin ulkonäköön.
Ohjeen mukaanaan olisi hyllyn alareunaan pitänyt tulla metallilangasta väännetyt koukut. Tein niiden sijaan puuhelmistä ja cocktailtikuista nupit. Väritys on myös ihan toisenlainen kuin mallissa. Hylly on sattumalta juuri saman levyinen kuin Siirin keittiön työpöytäkin, joten näistä tuli parit.

Posliinen kahviastiasto on nyt paremmin näkösällä hyllyssä. Se on niitä harvoja ostettuja tavaroita Siirin asunnossa. Muuten kaikki on roskista tehtyä. Hyllyn paikalla oli aikaisemmin puinen kaappi.

Kaappi on nyt vasemmalla sivuseinällä. Olen tehnyt sen pyökkisestä säleverholistasta joskus aikoja sitten. Jouduin siirtämään ikkunaa, jotta sain kaapin mahtumaan seinälle.

3 kommenttia:

  1. Siistin näköistä työtä, kaunis kokonaisuus pöydän kanssa! Nostan hattua, että olet saanut laatikot tehtyä käsityökaluin!

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis lopputulos tuossa hyllykössä, nyt alkaa minullakin sormet syyhytä puutöihin...

    VastaaPoista
  3. Voi miten upeita olet tehnyt! Anne

    VastaaPoista