torstai 3. lokakuuta 2013

Koristelinnunpönttöjä Tiny bird houses

Pikkuruisia linnunpönttöjä voi tehdä hyllyllä tai pöydällä pidettäviksi koristeiksi, pieniksi rakennusrymiksi. Näissä itse pönttö on puuta ja katto kartonkia.  Katolle ja seiniin olen liimannut vihermateriaalia, jota olen tilannut Doloresista. Materiaali muistuttaa sahajauhoa ja siinä on vihreitä ja keltaisia "roskia". Olen liimannut maahan myös värjättyä jäkälää.
You can decorate your tables or shelves with small bird houses. These bird houses are made of wood and card board . The roof and walls are decorated with material that is like sawdust with green and yeollow parts. I have glued also dyed lichen on the ground.

Nämä pöntöt on tehty puun oksista. Väriltään nämä ovat aika tummia. Pöntöt olen liimannut maalattuun vaneripalaan ja ympärille olen liimannut pieniä kiviä ja samaa vihermateriaalia kuin ensimmäisessä kuvassa.
These bird houses are made of branches. The colour is quite dark. I have glued them on a piece of vaneer and there are some tiny stones around the houses. The grass is made of same material than on the above picture.
Näitä valmistuu helposti yli oman tarpeen, koska näitä on niin nopea tehdä.
It is quite easy and fast to make these bird houses.

3 kommenttia:

 1. Precioosas tengo debilidad por las casitas de pájaro.

  VastaaPoista
 2. Your bird houses are so cute :)
  Śliczne domki dla ptaków :)

  VastaaPoista
 3. Nämä ovat hauskoja rakentaa vaikka seinälle sopiviksi koristeiksi.

  VastaaPoista