tiistai 26. marraskuuta 2013

Pukin apulainen Santas helperIivari on viime viikkoina viettänyt kaiken vapaa-aikansa verstaallaan. Hän on tehnyt puusta lahjatavaroita. Ikkunalaudalla näkyy kaksi punaista kynttelikköä. Malli on hyvin perinteinen meillä Suomessa. Työn alla hänellä on juuri nyt kuusen muotoisia koristeita, joista yksi on valmiina.

Iivari has spent all his sparetime in his workroom lately. His has done presents of wood. There are two chandeliers of wooden beads. The model of them is very traditional in Finland. He is making now cookie trees. The first one has been finished.

Puun malli ei ole Suomesta, mutta se sopii hyvin vanhanaikaiseen sisustukseen. Tämän puun Iivari koristeli omenoilla ja pipareilla. (Piparit ovat Fimoa)

The model of the cookie tree looks oldfashioned. That is why Iivari likes them. He has decorated the tree with apples and ginger-breads. (The ginger-breads are made of Fimo)
 

Lasten palikkakärryistä hän on maalannut vasta kahdet. Niitä on tulossa vielä lisää toisen värisenä.

Iivari has made also different kinds of toys. He has made carts. The first ones are green. There will be also red ones.

8 kommenttia:

 1. Хороший у Санты помощник! Очень понравились подсвечники и ёлки!
  Счастливого Рождества, милый мышонок Iivari!
  С наилучшими пожеланиями из России. Елена.

  VastaaPoista
 2. Great Christmas trees :)
  Śliczne choinki i rewelacyjna miniaturowa scenka :)

  VastaaPoista
 3. On niin ihania! Iivari on kyllä taitava tekijä =)

  VastaaPoista
 4. Kauniita koristeita ja leluja :) Taitava käsityöläinen!

  VastaaPoista
 5. Pitkästä aikaa ehdin piipahtaa tännekin katsomaan ja ihastelemaan. Paljon on tänne valmistunut ihania pikkujuttuja. Hauskaa Joulun odotusta!

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja vaativa askarreltava tuo kuusi pienenpienine koristeisteineen, sekä pikkuiset palikat rattaineen, ihailen suuresti!

  VastaaPoista