maanantai 28. joulukuuta 2015

Kuumetta ja flunssaa Fever and flu

Joku ei ole avannut joululahjojaan. Miksi? Arvaatko? Nämä eivät ole minun lahjojani, mutta minulle kävi samalla tavalla.

Somebody hasn´t opened her Christmas gifts yet. Why? Do you guess? These gifts are not mine, but they could be, because I´m in the same kind of situation.

Mitä nämä lahjat mahtavat sisältää?
What do these gifts include?

Lahjat kuuluvat Siirille. Hän makaa sairaana sängyssään. Hän on ollut kuumeessa ja flunssassa jo kaksi viikkoa, eikä jaksa tehdä yhtään mitään. Joulusiivot jäivät Siiriltä kesken, mutta onneksi Iivari teki ne loppuun.Voiko flunssasta olla niin sairas, ettei jaksa avata lahjojaan. Kyllä voi!
Iivari on tuonut Siirille kuumaa mehua, mutta sitä ei Siiri ole juonut. Vaalean punainen hyasintti on Siirin yöpöydällä. Hyasintti on Siirin lempijoulukukka, mutta sitäkään hän ei jaksa katsella nyt.

These gifts belong to Siiri. She is sick and is lying in her bed. She has had fever and flu already for two weeks. And she isn´t able to do anything. Her Christmas cleaning were completed by Iivari.
 Can somebody be so sick from flu, that she isn´t able to open her gifts. Yes, I think so.
Iivari has brought hot juice made from black currants for Siiri,  but she hasn´t drunk it. There is a pink hyacinth on Siiri's bedside table. Hyacinth is Siiri´s favourite Christmas flower., but she is too sick to watch it now.

 Iivari on huolissaan Siirin terveydentilasta. Nyt on aika mennä lopultakin lääkäriin.

Iivari is concerned about Siiri's state of health. Now is the time to go finally to the doctor.

5 kommenttia:

 1. Espero que Siiri se recupere pronto y pueda abrir sus regalos,pobre,esperemos que el médico la cure pronto!!!!
  Besos.

  VastaaPoista
 2. Estoy segura de que tanto tú como Siri os vais a recuperar muy pronto y volvereis a disfrutar de lo que resta de la Navidad.
  ¡Feliz Año Nuevo!

  VastaaPoista
 3. Oijoi! Kai Siiri on jo mennyt lääkäriin!? Täällä päin on myös ollut vastaavaatautia liikkeellä. Onneksi on mennyt meidän ohi. Jospa Siiri nyt ikkuhiljaa availisi paketteja. Saattaisi tulla paremmalle mielelle.
  Hyvää loppuvuotta! :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti Siiri on jo tokenemaan päin! Taitaa sama viheliäinen tauti olla riesana ympäri Suomenmaan. Hyvää tai oikeastaan paljon parempaa Uutta Vuotta sekä Siirille että Iivarille!!

  VastaaPoista