lauantai 4. toukokuuta 2013

Uusi makuuhuone

Tietokoneeni lakkasi toimimasta aikoja sitten ja siitä syystä blogini on ollut pitkällä tauolla. Tauon aikana Siiri ja Iivari ovat remontoineet uutta yhteistä asuntoaan, eivätkä ole olleet yhtään laiskana. Makuukamarin remontti on valmistunut. Seinät on tapetoitu ja lattiakin on uusittu. Huone haluttiin sisustaan vihreän ja ruskean eri sävyillä.  Siellä on sekä vanhoja tavaroita että joitakin uusia.

Sängyn ja virkatun peitteen olen tehnyt joskus nalleperheelle, mutta sen saivat nyt Siiri ja Iivari. Pyöreän maton Siiri sai Arjalta.  Siirin yöpöydällä olevat tavarat ovat hänen vanhoja tavaroitaan entisestä asunnosta.

Suomessa on talvella usein pakkasta paljon ja huoneissa pitää olla jonkinlainen lämmitysjärjestelmä. Tänne on pystytetty harmaa-vihertävä pystymuuri ja se on käyttämättömänä ja sopii värin puolesta mainiosti tähän projektiin.

Siiri on ommellut verhot kevään nukkekotikurssilla ja ne ovat pellavakangasta. Kangas on saatu Helenalta. Tumman värin ansioista huoneen saa pimennettyä yöksi ja nukahtaminen on helpompaa pimeässä. Punotun lankakorin on Siiri tehnyt myös talven aikana nukkekotikurssilla.

Piironki on vanha tekele, eikä ole ollut käytössä aikaisemmin. Iivari hankki sen edullisesti tänne. Emalikannu on myös nukkekotikurssin tuotos. Seinällä oleva ryijy on leikattu Minnan saamista mattonäytteistä. Nukitusta on leikelty saksilla lyhyemmäksi.

 Siirin oma lapsuudenkodista tuoma peilipöytä on päässyt makuuhuoneeseen myös.

Peilipöydän edessä oleva jakkara on tänä päivänä valmistunut ja sen sisälle voi laittaa tavaraa. Siirin hattu, päivänvarjo ja laukut ovat myös esillä ja helposti otettavissa käyttöön.

4 kommenttia:

 1. Makuuhuone on tosi kodikas!

  VastaaPoista
 2. Oi ihku ihanaa, että olet palannut blogi mailmaan <3 Ihanalta näyttää huoneet. Iloista kesän odotusta toivoo: Nukkekoti Jie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä blogimaailmaan oli kiva tulla takaisin. Voi että on ollut ikävä tätä kaikkea!

   Poista
 3. Oi ompas romanttista Nuoripari muuttaa yhteen, kiva juttu.

  VastaaPoista