tiistai 11. helmikuuta 2014

Hämmästynyt Astonished


Oletko nähnyt  uusimman Nukkekoti-lehden? Ei se mitään, vaikka et ole nähnytkään. Tässä näet lehden kannen. Yritän hillitä vähän hämmästystäni ja iloani. Siirin kuva on siinä.

Have you seen the latest Nukkekoti-magazine. Never mind. You can see the cover of the magazine here. I try to control my astonishment and joy. Siiri´s picture is on the cover.

Sivulta 10 löytyy myös Iivarin kuva ja seuraavalta sivulta kuva makuuhuoneesta. Olen kirjoittanut jutun itse Nukkekotiyhdistykseltä tulleen pyynnön johdosta. Joku on esittänyt lehden toimitukseen pyynnön ja olenkin miettinyt, kuka tai ketkä ovat tämän takana.

You can find Iivari´s picture on the page 10 and on the next page there is a picture of bedroom. I have written the text owing to the wish from Nukkekotiyhdistys (=Dollhouse association). Somebody must have given them a hint. I have been thinking who might be behind his.

Viimeisellä sivulla on vielä Siirin kuva ja näkymä TV-parvesta.

On the page 12 there are pictures of Siiri and TV-room.

Kiitos!     Thanks!    

10 kommenttia:

 1. Enhorabuena. Y muy merecido. Tus personajes son preciosos y tu minis también

  VastaaPoista
 2. Onnea Sirkka! Kansi on niinniin ihana! Ja juttusi myös!

  VastaaPoista
 3. Olipa ihana yllätys, kun kiireellä kävin postilaatikolla! Kansi oli tuttua! Upeita kuvia ja niiin hyvä kirjoitus... Onnea, onnea!!!

  VastaaPoista
 4. Lehti tuli minullekkin tänään - Kunhan vapaa päivä koittaa, niin pääsen minäkin lehden kunnolla lukemaan - nyt on vasta kiireinen vilkaisu ehditty tehdä.. Kunhan torstai tulee, niin sitte istun rauhassa ajan kanssa ja kuolaan nuien ihanien hiirulaistesi perään (^ ^)

  Onnea minultakin =0}
  Miniterkuin, Irina

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia mukavista kommenteistanne :)

  VastaaPoista
 6. It must be great to see your miniatures in a magazine. Congratulations!
  Greetings

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks. It is great and I am so glad about it! I have tried to be modest but my spontaneous behavior can be interpreted sometimes in other way.

   Poista
 7. Löysin blogisi tuossa joulunalla ja olen kertonut ilostani nukkekotikerhossamme ja yllyttänyt muitakin: Tutustukaapa Lakeudentie 20 een, erittäin kaunis blogi !!! Nyt olikin iloinen yllätys todeta kansikuvasta, että "WAU, tässä se nyt on!" Ystäväni Kikan Vesilaitos esiteltiin samassa lehdessä. Se minulla on ollut ilo ja kunnia nähdä monta kertaa livenäkin. Hieno juttu! onnittelut teille!

  VastaaPoista
 8. On mukava kuulla, että olet löytänyt blogistani jotain sellaista, josta olet voinut kertoa eteenpäin. Kerron itsekin eteenpäin minua kiinnostavista blogeista ja asioista. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo. Blogissani on kahden päivän aika vierailtu lähes 300 kertaa. Hämmästyttää valtavasti.

  VastaaPoista
 9. Muchas felicidades disfrútalo me alegro.

  VastaaPoista