perjantai 21. kesäkuuta 2013

Lastenhuone valmistui Juhannukseksi


Lastenhuoneen valmistuminen on vienyt Siiriltä ja Iivarilta valtavasti aikaa. Ei ollut sopivia huonekaluja tai ne olivat väärän värisiä. Eikä ollut oikein suunnitelmaakaan, miten huone sisustetaan. Huone valmistui kuitenkin lopulta tänä aamuna ja he toivottavat näiden kuvien myötä kaikille 
Hyvää Juhannusta!
Huoneessa asustaa tällä hetkellä Muru, joka on tämä räsynuken näköinen lapsonen. Hän on Siirin adoptiotyttö ja adoptoitu Ainolta. Muru on jo leikki-ikäinen ja osaa rakentaa palikoista kaikenlaista.

Rappuset vievät huoneesta paljon tilaa ja niiden vuoksi sisustaminen on hieman haasteellisempaan. Niiden alle laitettiin kerman värinen vaatekaappi, jossa on verkkomaiset ovet.
Huoneen takaosassa on ikkuna tuomassa valoa. Rattaissa on nalle, joka on suurempi kuin Muru. Arkussa on Murun tavaroita.

Ikkunan vieressä on kirjoituspöytä, pari tuolia ja seinällä hylly. 

Tuolilla on Simonalta joulukalenterivaihdossa saatu nalle. Soyokolta olen saanut vaihtona Hello Kitty-kynäpenaalin, teippikoneen, kynän, viivoittimen, liimapullon ja kirjan.
Jakkaran päällä olevat Muumi-kirjat ovat myös Soyokolta saatuja. Minulta on jäänyt esittelemättä tavarat, jotka lähetin hänelle Japaniin. (Oli juuri tuolloin ongelmia tietokoneen ja Bloggerin kanssa.) Voit katsoa tavarat täältä ja täältä   Olen esitellyt kaikki saamani tavarat tarkemmin täällä. Kiitos vielä niistä!  Thank you so much!
Hello Kitty-hahmo on niin söpö, että pitihän sen kuva laittaa vielä sängyn yläpuolellekin. Sängyn ja yöpöydän Iivari teki eilen illalla. Siiri auttoi häntä maalaamisessa. Väriksi valikoitui pitkän harkinnan tuloksena valko-harmaa.
Siiri kiinnitti seinälle myös kukkivan köynnöksen, joka piristää häntä itseään aina, kun hän kiipeää rappusia pitkin ompeluhuoneeseensa.

4 kommenttia:

 1. Taidolla sisustettu huone ja hienot värit! Kelpaa Murun leikkiä omassa huoneessa...
  Aurinkoista Juhannuksen aikaa!

  VastaaPoista
 2. Ha quedado estupendo, me encanta.
  Un abrazo.
  Yolanda

  VastaaPoista
 3. c'est une très jolie chambre, avec de nombreux beaux objets !
  Le jardin du message précédent me plait beaucoup.
  Joli travail ! rosethé-Minima

  VastaaPoista
 4. This is so wonderful, I love every little detail!!
  Hugs Vicky xxx

  VastaaPoista