lauantai 1. kesäkuuta 2013

Flower Soft -köynnös

Lähdin tekemään köynnöstä tällaisesta muovisesta aihiosta. Sen sai irrotettua kahdeksi kappaleeksi.
Kukkien varret tein silkkipäällysteisestä rautalangasta, jonka värjäsin akryylimaalilla. Vedin lankaa kädessäni olevan talouspaperipalasen läpi, jossa oli vihreää maalia. Lanka on ohutta ja taipuisaa.
Kukkiin käytin liilan väristä Flower Softia. En ollut itse nähnyt tätä materiaalia aikaisemmin läheltä. Saattaa olla muitakin sellaisia, joille tämä on outo materiaali. Kannustan kokeilemaan tätä. Värejän löytyy paljon.
Katkaisin värjäämästäni rautalangasta 5 cm kappaleita, joiden kummatkin päät taitoin kaksinkerroin. Dippasin päät sitten Tacky Gluehun ja sitten Flower Softiin. Lopuksi vähän painelin kukkaa joka puolelta.
Kiinnitin kukat köynnökseen kiertämällä ne köynnöksen varren ympäri pari kertaa.
Ruukkuna on kaunis muovinen ruukkuaihio. Se, samoin kuin köynnösmateriaali, silkkipäällysteinen rautalanka ja Flower Soft on tilattu Dolores-nettikaupasta.  Köynnösmateriaali oli viheraskartelupussi I:ssä, josta olen tehnyt aikaisemmissa postauksissa muita kasveja.
Lisäsin köynnöksen juurelle muitakin kasveja, koska halusin istutuksesta näyttävämmän. Ne olen tehnyt maalarinteipistä ja kynttilämansetista puretuista osista.
Köynnöksestä tuli yllättävän kivan näköinen omasta mielestäni.

2 kommenttia:

  1. Hyvännäköinen köynnös kyllä! Minullekin Flower Soft on ihan vieras materiaali, joten kiva nähdä, miten toimii. Jospa näillä ohjeilla sitä saisi joskus itsekin kokeiltua...

    VastaaPoista
  2. Hienon näköinen köynnös! Pitää koklata tuota flowe softia, sitä löytyy muutamana eri värisenä kotoa =)

    VastaaPoista