keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Lisää kukkia

Olen tehnyt lisää Flower Soft -kukkia. Nyt tein matalia ruukkukukkia.

Lähtökohtana oli tämän näköinen aihio (viheraskartelupussi I), josta irrotin ensin oikealla puolella olevan sivuhaaran.
Leikkasin pidemmän osan kolmeksi ja lyhyemmän osan kahdeksi kappaleeksi. Istutin ne sitten ruukkuihin siten, että kaksi tuuheinta kappaletta tuli toiseen ruukkuun ja kolme pienintä toiseen ruukkuun.
Kukkien varret tein ohuesta paperinarusta, jonka värjäsin akryylimaalilla. Leikkelin narusta lyhyitä pätkiä ja päähän liimasin pienet silmukat. Dippasin varret ensin liimassa ja sitten Flower Softissa ja lopuksi painelin pintaa sormilla.
Ruukkuna käytin tämmöisen kolmen keramiikkaruukun pienintä ruukkua. Nämä ovat niin kauniita. Ruukut, samoin kuin vihermateriaalit ja Flower Softin olen tilannut Doloresista.Noihin kahteen isompaan tein sitten seuraavanlaiset kasvit.
 Viheraskartelupussi I:ssä on kolme tämän näköistä aihiota. (Nämä sopisivat paremmin puutarhakasvien tekoon kokonsa puolesta.) Leikkasin jokaiseen lehteen keskelle halkion ja muotoilin niistä erilliset lehdet.
Istutin sitten sellaisenaan keskikoon ruukkuun. Tästä tuli viherkasvi.
Isoimpaan ruukkuun tein tästä jättikokoisesta aihiosta kasvin. Lyhensin alapäästä noin 4 cm pois ja istutin kasvin ruukkuun.
Samaan ruukkun istutin myös samaa vihermateriaalia kuin mistä tein tämän postauksen ensimmäiset kasvit. Leikkelin aihiot vain pidemmiksi. Kukat tein valkoisista heteistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti