torstai 27. huhtikuuta 2017

Kukkien kastelua Watering the plants

Voitteko uskoa, että kiireessä niin tärkeä asia kuin kukkien kastelu voi unohtua. Siirille ei näin ole käynyt oikeastaan koskaan, sillä hän rakastaa kasvejaan.  Nyt näin on kuitenkin tapahtunut, mutta onneksi kasvit ovat pysyneet hengissä.

Can you believe that sometimes you forget to water the plants although it is a very important job. This is how it happened to Siiri, although she loves her plants. Luckily the plants survived this time.

Siirillä on paljon kasveja jokaisessa huoneessa ja hän rakastaa niitä. Hän kaipaa jo kevättä ja kesää. Nytkin ulkona sataa vettä ja lunta. Eikö olekin ihmeellistä. Pian on toukokuu.

Siiri has many plants in every room and she loves them.  She misses the spring and the summer already. But it is raining and snowing just now. Isn´t that amazing. It is May soon.

Siirin ompeluhuone on ollut epäjärjestyksessä ja sotkuinen, mutta nyt hän on siivonnut ja järjestänyt kaikki tavarat paikoilleen. Vappu on pian tulossa, joten nyt oli ihan pakko ryhtyä työhön.

 Siiri's sewing room has been in disorder and messy, but now he has cleaned and arranged all the goods in place. The First of May is coming soon, so it is time to start working.


11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Thank you Britt. She is really sweet and loved by everyone.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Vaatimatonhan se on, mutta sopii hyvin maalaishiirille.

   Poista
 3. Las plantas siempre dan alegría a la estancia donde están.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Isabel, I agree with you about the plants.

   Poista
 4. Que bien que las plantas han sobrevivido!!! Dan mucha alegría y color al cuarto de costura.
  Besos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, that is a miracle. There are never too many plants in Siiri´s house,if you want to know her opinion.

   Poista
 5. Minäkin kaipaan kevättä ja kesää!
  Siirin kotona on niin nättiä. Hyvin on hoitanut kodin ja kasvit.
  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räntäsadetta on piisannut viime viikkoina aivan riittämiin. Saisi jo kevät tulla. Kiitos ilahduttavasta kommentistasi. Siiri on kovasti mielissään siitä.
   Hauskaa vappua Sinullekin!

   Poista
 6. Sirkka,

  It is so nice that you are back. I hope you are well again. Please tell Siiri I forget to water the plants sometimes too...

  Hugs,
  Nina

  VastaaPoista