lauantai 14. syyskuuta 2013

Kehto A cradle

Iivari haluaa näyttää teille uusimman työnsä, jonka parissa hän on työskennellyt viime päivinä. Se on kehto. Sille ei ole vielä käyttöä, mutta koska oli sopivaa aikaa, päätti hän tehdä sellaisen.

Iivari wants to show you his newest furniture. It is a cradle and he has been working with it many days. They don´t need it yet, but he had some spare time. So he decided to do it.
 
Materiaalina oli raita, joka on väriltään todella elävän väristä. Kehto on lakattu vesiohenteisella lakalla ja kulmiin on kiinnitetty metallivahvikkeet.

It is made of goat-willow. The lively colour of it is very beatiful. The cradle has been varnished and there are metal corner-parts on it. 

5 kommenttia:

 1. Tästä on tullut nykyään tälläinen kielikylpy. Hassua miten paljon on löytynyt uusia sanoja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaankin kielikylpyä minullekin. On unohtunut englanninkieli vuosikymmenien saatossa aika tavalla. Ei muistu ihan tavallisetkaan sanat mieleen. Mutta ehkä näistä englanninkielisistä teksteistä saa kuitenkin paremmin tolkkua kuin google-käännöksistä.

   Poista
 2. Erikoinen materiaali hienosti työstettynä, kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raita on todellakin erikoisen kaunis materiaali. Olen lakannut tämän kehdon, mutta pellavaöljyllä käsiteltynä siitä tulee oikeastaan vielä kauniimman näköistä.

   Poista