keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Työkalut järjestykseen The tools in order

Joskus työkalut ovat hukassa ja niitä ei löydä. Iivari teki omille työkaluilleen seinätelineen, josta ne on helppo ottaa työhön. Hän siivosi verstasta myös hieman.
Sometimes it is difficult for Iivari to find some tool. He decided to put them in order by fixing the tools on the wall. He cleaned also a little bit.
Siiri on hankkinut Iivarille nahkaisen esiliinan, jotta miehen vaatteet pysyisivät puhtaampina. Iivari ripusti esiliinan naulakkoon, sillä hän ei mielestään tarvitse sitä.
Iivari on vetänyt jalkaansa myös kengät ja uudessa vyössä roikkuu puukko.

Siiri bought an apron to Iivari. It is made of leather. Siiri thinks Iivari´s clothes are so dirty and the apron could prevent it. Iivari has hung the apron on the rack because he thinks he doesn´t need it. Iivari has new shoes, a belt and a knife. He is so pleased with them.

Puutöitäkin hän on tänään tehnyt. Uusi kannellinen puuastia.
Iivari has carved a new container today.


5 kommenttia:

 1. Ha quedado muy bonito, un trabajo fabuloso, las herramientas me encantan.
  Un abrazo.
  Yolanda

  VastaaPoista
 2. Iivarin ja Siirin aherrusta on ilo seurata. Ovat uskomattoman aikaansaapia hiirulaisia!

  VastaaPoista
 3. Todella fantastinen työtila Iivarilla! Kaikki välineet sirkkeliä myöten täudellisiä ja kaikki on hyvässä järjestyksessä. Iivarin puukon tuppikin on oikea taideteos koristeluineen, ja puukko. Olen nähnyt livenä ja tätä voisin katsella tuntikausia.

  VastaaPoista
 4. Rakentamisessa on taitavasti hyödynnetty eri puulajeja ja viimeistely on täydellistä. Uskomatonta kärsivällisyytä vaativa projekti, hieno!

  VastaaPoista